Werkwijze

Zo doen we het

Onze samenwerking start met een gesprek. Wie ben jij, wie zijn wij. En welke problemen wil je opgelost zien?

We denken graag vanaf een vroeg stadium mee over het eindproduct. Wij zitten als programmeur bij je aan tafel, niet als ‘verkoper’. Wij zien snel wat de mogelijkheden en kansen zijn en adviseren je daar graag over. We formuleren samen met jou graag de ‘scope’: het raamwerk waar we samen naartoe werken. Natuurlijk houden we de mogelijkheid open dit gaandeweg aan te passen.

 

We ontwikkelen online

Zolang Exaforte bestaat, ontwikkelen we onze internetoplossingen online. Omdat we werken in de cloud, kunnen we op elk moment en op elke plek in wereld inloggen. Geen afstand, geen reistijd. Ook kun je als klant altijd op afstand meekijken en tijdens het ontwikkelproces feedback geven. Zo komen we samen tot een perfect passend eindproduct.

 

Ondersteuning voor en na live-gang

We werken in ‘sprints’. Dat wil zeggen: een periode bouwen aan een nieuwe functionaliteit, daarna even gas terug, testen, feedback geven en verfijnen. En natuurlijk houdt onze zorg niet op als we het eindproduct opgeleverd hebben. We zijn ook na de live-gang laagdrempelig bereikbaar voor ondersteuning.

 

Wij worden graag de IT-partner van je bedrijfsprocessen