Wat is het

Secure-IT is een, op de beveiligingsbranche gerichte, volledige Web en App based oplossing voor je bedrijfsprocessen, waarmee je werkt vanuit de cloud. Voor de mobiele telefoon is zowel een Android als een iOS App beschikbaar. Omdat Secure-IT met vaste processen werkt word je organisatie op natuurlijke wijze aangespoord om te werken volgens een vast stramien. Door deze regelmaat zul je ervaren dat processen sneller en soepeler zullen gaan verlopen.

 

Eigen fabrikaat

Secure-IT is in-de-cloud automatiseringssysteem van eigen fabrikaat. Jarenlang hebben we onze kennis en kunde ingezet voor onze klanten. Met Secure-IT hebben we een internetoplossing gecreëerd die we zelf vermarkten.

Secure-IT is begonnen als een uursmelding app. Werknemers konden inloggen via de uursmelding app en zo hun uursmelding registratie laten verlopen. Voorheen moest er altijd gebeld worden met een centralist. Maar door de uursmelding app kwam daar een eind aan en werd dit proces voortaan semiautomatisch uitgevoerd. Naast de uursmelding zijn er meer modules bijgekomen en kan Secure-IT bestempeld worden als totaaloplossing.

 

Wil je meer over Secure-IT weten?

Je kunt altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer (033) 299 99 11 of via onderstaand contact formulier.

Wij worden graag de IT-partner van je bedrijfsprocessen