Apps

Om werkprocessen goed te ondersteunen, kan het op maat ontwikkelen van een app een oplossing zijn. Bijvoorbeeld om monteurs, beveiligers of andere medewerkers die in de buitendienst of op meerdere locaties werken, contact te laten maken met hun klanten en het moederbedrijf. Misschien is alleen een handige app voldoende om de manier van werken binnen jouw bedrijf te verbeteren. Het kan ook dat een app onderdeel is van een bredere totaaloplossing.

 

Hybride apps

Exaforte is thuis in het ontwikkelen van hybride apps. Een hybride app is een combinatie van een web app en native app. Een web app is een mobiele versie van een website, maar niet alle functies van een mobiele telefoon of tablet kunnen worden gebruikt. Een native app werkt op óf IOS óf Android. Omdat de native app voor elk systeem apart ontwikkeld moet worden, zijn de kosten relatief hoog.

Een hybride app biedt ‘the best of both worlds’. Deze app werkt op IOS (Apple) én Android. Dat is handig en goedkoop. Hybride apps zijn te downloaden in Google Play en de Appstore van Apple. Groot voordeel is ook dat een hybride app in de cloud staat en bij een foutje, een verbetering of een nieuwe functie ter plekke te updaten is. Bij een native app loopt dit via Apple of Google en kan hier een tijdje overheen gaan.

 

Wat kost een app?

Een lastige vraag. Wat moet de app kunnen en wat zijn de mogelijkheden? Hoe meer functies de uiteindelijke app moet hebben, hoe meer uren onze ontwikkelaars bezig zijn. Dat heeft uiteraard invloed op de ontwikkelkosten. We gaan graag met u in gesprek over de eisen en wensen die u heeft over de app. Daarna krijgt u van ons een duidelijke en aantrekkelijke offerte.

 

Wil je meer over App ontwikkeling weten?

Je kunt altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer (033) 299 99 11 of via onderstaand contact formulier.

Wij worden graag de IT-partner van je bedrijfsprocessen